nedeľa 26. novembra 2017

Little London Treasures

Hi
Dnes by som Vám chcela ukázať pár maličkostí čo som si priniesla z Londýna.
Išla som tam s cieľom oddýchnuť si a nerobiť nejaký že krejzy šoping. Povedzme si áno nákupy sú veľmi lákavá záležitosť, investovať peniaze do niečoho pekného čo nás dokáže potešiť, ale ako som sa tam tak prechádzala napríklad po dokonalej Oxford Street, ani som nejak chuť nemala kúpiť niečo :D. Čo som si ale veľmi užívala bolo prechádzať si rôzne obchody a pozerať čo pekné ponúkajú. 
 

Prvá vec, je tento parfaitement féminin perfume. Odkedy vyšiel som nad ním rozmýšlala či si ho kúpiť či nie, no a teraz sa mi naskytla taká funny situácia. Sestra si ho kúpila no zistila po jednom použití že La vie este belle asi nie, tak mi ho darovala a ja som veľmi potešená ! :D

Ja a tieto "mini peňaženky". Nikdy som si nesadla s tými väčšími. Tieto ma uplne suit-ujú. Cash, pár kartičiek a hotovka. Túto konkrétne som si chcela kúpiť už pred pár mesiacmi u nás na SK, no to moje dlhé rozmýšľanie sa zas nevyplatilo, keď som si ju chcela už ísť kupiť už jej nebolo. 
No a tuto v Mangu sa naše cesty stretli, et voilà ! 

A posledný poklad. Od Chanel som si chcela už dlhšie kúpiť nový prírastok do mojej mini kolekcie čo mi skrášli pery, no nevedela som čo, aký, ktoré. Prišla som do Covent Garden Chanel beauty=ten obchodík je úplne krááásny, a naozaj že prvý ktorý moje oči zhliadli som vybrala. 
Tento rúž je z rady Rouge Allure Velvet, teda naozaj zamat na perách. A vydrží naozaj tak ako milá slečna v obchode povedala, približne 6 (aj viac keď nejete napríklad mastné hranolky) hodín. 
Odtieň- 34, La Raffinée. 



Aurevoir :) 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára