nedeľa 26. marca 2017

Maturita & End of March

Bonjour! 
Ajajaj.
 Prvý marcový príspevok a zrazu posledný marcový príspevok ? 
Úpríme to tak rýchlo preletelo a toľko sa toho udialo že si to akosi ani neviem uvedomiť že znovu koniec mesiaca?  Hlavnou udalosťou a tiež dôvod mojej blogovej absencie mesiaca, boli písomné  maturity ohlala to bylo ňeco. Čo som bola rada, vôbec som z toho nebola stressed, A na moje prekvapenie to bolo zvládnuteľné. A ako aj písomné maturity plus po nich sme mali kopu písomiek a znovu kopu máme. Je to jasné tento rýchly, prudký, miestami stresujúci kolotoč sa zastaví až keď budem nadšene s hlavou v oblakoch držať maturitné vysvedčenie. A to už o dva mesiace aj niečo :O !
Taktiež počas marca som venovala ako aj učeniu veľa času prihláškam na vysoké školy čo ma ešte tento nasledujúci mesiac čaká, tak som sama zvedavá ako sa to celé dá dokopy ale viem že všetko dopadne tak ako má a hlavne úspešne!

Tak a tu je zopár fotiek čo som zachytila v tomto mesiaci :)

Výstava na Francúzskom inštitúte v Bratislave s makarónkom

Prvé tohto ročné jahody! Ehm áno ešte to nie sú tie pravé.

Prvý krát skúška čistého almond milk 

Prvá jarná kvetinka ! 

Prvá koštovka v La Donuterii v Bratislave ^^

No a včera a dnes som si spravila konečne bicyklovú prechádzku po neskutočne dlhom čase, a ešte k tomu také krásne počasie vyšlo. Snáď už bude len takéto :3.















nedeľa 5. marca 2017

First weekend of March

Hello! 
Nedeľa večer, školské povinnosti na dnešok dokončené, pekne prežitý týždeň za mnou a taký ten príjemný pocit že ešte si môžem užiť zbytok večera pri knižke ktorú som už vyše týždňa nečítala (čitateľský prehrešok och).
 Včera sme s priateľom využili slnkom a vetríkom obdarenú sobotu na prechádzku po parku a popritom sa nám akosi podarilo nafotiť aj niečo v zmysle "outfitový príspevok"(druhý wau!).
A dá sa povedať že to celé celkom pekne aj s počasím vyšlo. Na seba som si vymyslela niečo čo mi ako prvé prišlo pod ruku v znení, " už je teplejšie počasie". Rifle, čierne tenisky, jean jacket s odznáčikmi ktorý dal celému outfitu v kombinácii s krajkovou blúzkou taký trochu rockový look ale zároveň krajka to udržiavala elegantnejšie. Kabelku som si zobrala moju najobľúbenejšiu a to túto mini čiernu do ktorej sa mi všetko potrebné super zmestí.
Blúzka: Zara
Rifle: H&M
Riflová Bunda: Mamininá (odznáčiky som si tam už pridala ja hehe)
Tenisky: Zara
Kabelka: Zara
Okulaire: Ray Ban









A na záver Funko PoP Popoluška na lesných potulkách ^^. 


See you soon ! :)