nedeľa 31. júla 2016

Last day of July 2016


Ach nie júl už odchádza. Čo to znamená ? Polka prázdnin za nami! A ja mám pocit že som niečo v júli zabudla ale či ozaj som niečo zabudla alebo je to len klamlivý pocit... Hmm... Ja posledný júlový horúci víkend prežívam pracovne teda včera poobede som bola na malom výlete v BA obhliadnuť nejaké zaujímavosti v obchodoch a našla som famózne rifle! Nájsť normálne rifle či čierne je podľa mňa jeden z tých najmódnych problémov. Svet všelijakých jegginsov, legginsov, pushup but a neviem čo všelijaké napodobeniny riflí sa tak rozmohol že ozaj nájsť tie rifle je honba za diamantom.
No tak a to je taký asi kúsok môjho "prvého, reálneho" príspevku a už pomaly pádlujem znovu back to work. 
Čoskoro som späť!  







Aurevoir 


sobota 23. júla 2016

23th of July 2016



Ahoj!
16:30, sobotnajšie poobedie a ja si hovorím konečne som sa odhodlala si založiť blog. 
Písanie mi nikdy moc nešlo ale po blogu som túžila už veľmi dávno len tak si niečo čmárať do internetového "denníčka" a podieľať sa o akékoľvek zaujímavosti s ľud'mi. Dúfam že sa v tom písaní tuto zdokonalím a bude to možno aj zábavné a zmyselné haha. 
O čo tu vlastne pôjde? Chcela by som tu pridávať akékoľvek zaujímavosti z môjho života ktorý ja beriem celkom ako magický, takže napríklad móda, knižky, cestovanie, zážitky čokoľvek...
Ajajaj no takto niečo máličko na úvod, a snád' sa to podarí.


Vidíme sa  čo chvíľka !