pondelok 10. júla 2017

Day in nature never killed nobody

Ahojte! 

Sedím si tu v mojej izbe
Hľadím von oknom, 
(a sledujem) 
ako sa ležérnym tempom
schyľuje k búrke. 
(no ale ktovie či ozaj bude, možno až v noci)

Veru tak, a ja som konečne doma a mám čas na príjemný večerný oddych. A tak mi napadlo že skúsim napísať taký "blabla" príspevok o mojej lahodnej sobote.
Veľmi som sa na ňu tešila lebo som celý týžden mala dá sa povedať pracovný, a vedela som že sobota bude výnimočne oddychový deň.
 Deň v prírode.
Príroda podľa môjho názoru je niečo čo nám je podobné
=
jednoduchosť prirodzenosť.

Preto by malo byť aj samozrejmosťou cítiť ju, vnímať a tráviť s ňou viacej času.
Dáva nám toho veľa a zaslúži si to. Taký deň prežitý priamo v prírode niekde v lesíku, parku, pri jazere či na lúke nám môže dať veľmi veľa ako napráklad načerpanie úžasnej energie a očistenia od stresujúcich chvíľ. Nemusí to byť celý deň ale aj len také poobedné posedenie v parku nejakú tú hodinku, nám môže ulahodiť.
Ja som túto sobotu strávila na lúke a na našej záhrade, kde som si obstarala bylinky na čajík ktorý dobre padne v chladnejších mesiacoch.
Tiež som si pofotila tú fascinujúcu, žiariacu zeleň všade okolo a okrem iného aj som vzala prevetrať do "divočiny" moju králičku, ktorá sa tiež potešila tejto letnej prírode :) 









See you soon ! :) 


nedeľa 2. júla 2017

BONJOUR JUILLET

Znova som akosi odletela? 
Asi áno. Ale teda takto, už prešiel presne mesiac kedy som úspešne zmaturovala (btw to bol ale zážitok!), a rozlúčila sa so strednou školou (YES!). Niečo čo len pred nedávnom začalo a už tak rýchlo skončilo. Pravdupovediac mala som také, všelijaké zmiešané pocity a ešte aj stále mám, že čo bude nasledovať teraz? No ešte sa nehám sama prekvapiť ako tie plány vyjdu, a nech vyjde aký koľvek určite bude stáť zato! Počas môjho prvého, prázdninového mesiaca som už aj niečo povýletovala, navštívila, zažila a teda konečne vydýchla od toho školského stresu pfuuu... 
A je tu konečne JÚL, na ktorý sa veľmi teším! Nie žeby som sa netešila na každý mesiac, ale tento je výnimočný o to, že oslavujem narodeniny a mám naplánované rôzne dobrodružstvá, tak teda juchú a s chuťou do leta :) ! 


Enjoy  Dear Readers (možno tu ešte niekto je) :)