streda 19. decembra 2018

December Breeze

Ahoj :) 
Tiež to cítite? Tá príjemná atmosféra vo vzduchu, že už sa blížia znovu najkrajšie sviatky v roku a aj koniec roku. Juhú Vianoce !
 Ja si december ziatiaľ prežívam super, tento týždeň oficiálne končia prednášky prvého semestra, a v januári až skúšky a odovzdávanie prác. Takže ešte robím kadečo školské nech sa mi to v januári nenakopí. Písala som karty a listy pre kamarátky a rodinu; jeden zo super spôsobov ako blízkych potešiť peknou kartou a hrejivými slovami že na nich myslíme a aká to vzácnosť ich mať :). Vianočné filmy a pesničky, škoricové koláčiky hmmm to znie veru super :).
Tento rok budú Vianoce pre mňa o niečo iné, zaujímavejšie ako doteraz. Prvý krát ich strávim mimo sladkého domova, králičky, rodiny. Mheee... Prečo? Keď som v októbri pozerala letenky ceny boli neeeskutčne bláznivé, a hovorím si no tieto ajrolinky robia ľuďom zle! Na Vianoce keď rodiny chcú byť spolu. No povedala som si vieščo, odkedy som vyletela z hniezdočka je mi cenné vidieť mojich milovnaých kedykoľvek, a nemusia to byť Vianoce. Takže Klára došla k záveru, že ostane na Vianoce na anglickom ostrove, a strávim ich so sestrou ktorá pricestuje z Londýna. Tak predsa len s rodinou budem. Spravíme si slovenské Vianoce v Anglicku juhú ! :D. Pravdu povediac aj sa teším, veľmi som zvedavá aká tu bude tá atmosféra pár dní pred Vianocami a počas sivatkov :).


 

To je ale dobrútek :3




Čas adventného kalanedáru :3 



Svetielka po celom meste 




V M&S som našla takúto rozkošnú vílu (asi to bude ozdoba na stromek) a kúpila som si baby vianočnú ružu, nech v tej izbe to mám také vianočné :D 


Keď je vonku mrazivo, ľadovo po škole dobre padne kapučíno a gingerbread mužíček :)




Už vyše dvoch týždňov ku mne cestovalo vianočné priane od babičky. V pondelok som išla na poštu poslať listy a zároveň som sa spýtala či mi nevedia zistiť kde sa môže nachádzať môj list, povedali mi  že nech to čeknem na internete podľa čísla listu. Ako som došla domov, spolubývajúci mi podal obálku a hľa list od babičky :)!
 Ten králikový motív ma nesmierne potešil :3 



Od rodičov som dostala taktiež vianočný balíček, prosila som ich aby mi poslali plavky z domu a vianočnu mikinu čo mám z minulého roku, a okrem toho mi teda poslali aj takéto milé, "huňaté" mäkučké vecičky :D.




So spolubývajúcimi sme si to trošku aj zvianočnili v obývačke, a postavili si takýto mini stormček


Domáca pohoda s americkou vianočnou srandou, "Vianočné prázdniny" (určite to z markízy poznáte!)


V pondelok sme mali "rodinné" Secret Santa posedenie (balíček na spodu, môžeme vidieť že aj igelitka je dobrý spôsob zabalenia darčeka :D!).






Prajem Vám ešte úspešný zbytok týždňa, a hlavne s ľahkosťou, užívajte si pokoja :).

MERRY CHRISTMAS :)