nedeľa 5. novembra 2017

HALLOWEEN, BIKE, NATURE

Bonjour, 
Oh nie, už je preč aj október! 
Ten čas mám pocit že tuto letí ešte rýchlejšie aj keď je tu o tú hodinu menej haha :D. September je ešte zo začiatku letný, november už viacmenej od polky zimný a ten okóber je taký jedoducho true autumn month preto ho mám veľmi rada. 
Hlavnou udalosťou mesiaca čo sa tu diala bol určite Halloween, (ľudia to tu berú dosť vážne!) nie som z tých ktorí to neajk že wooow veľmi oslavujú ale len tak skúsiť aký je british Halloween bola sranda. 
S kamoškami sme sa takto vyfešákovali :D 



Aj školský bufet sa zhalloweenčil ! 


Mám bicykel ! 
Bicykel sem a tam, do mesta, na nákup, do školy, na brigádu, spoznávať okolie to sa jednducho zijde. Tak teda ja som si požičala bicykel od univerzity a to za 30libier na rok, čo sa super oplatí :). 

A za pár dní som bajk zobrala otestovať na spoznanie okolia. Nevedela som kam idem ale povedala som si veď niekam sa niekde dostanem. Tak som spravila taký menší okruh okolo mesta cez parky, polia a trošku countryside. 



Tento týžden sme mali Worcester week, alebo sa to aj nazýva reading week, future week, týždeň kedy sa neučíme a máme kedtak nejakých, pár zaujímavých prednášok, prezentácii z odboru, niektoré odbory aj výlety. Ja som tento týždeň využila na čítanie nejakých materiálov a trošku (väčšieho) oddychu. 
V pondelok s Nature Society sme boli na výlete v takom anglickom "lese" Wyre Forest. Niečo celkom iné ako naše slovenské lesy, ale kedže Anglicko ani moc kopce alebo vyššie pohoria nemá  tak ponúkne to čo má. Toto by som povedala že bol skôr taký park, no dobre ale teda les! :D Ale musím povedať že bol naozaj krásny, tie farby a stromy joooj príroda je dokonalá ^^. 




Gumáčiky/wellies som vedela že určite sa tu bez nich nezaobídem no nevošli sa mi do kufra a moji milí rodičia mi ich práve poslali a ja ich neviem vynatešiť (fuha toto som napísala asi divne) ! 
A tak teda na takéto anglické prechádzky sú akurát! 

Znovu taký menší update, a čoskoro znova ! :) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára