pondelok 27. februára 2017

February New In

Ako som v minulom new in príspevku spomínala že si poslednú dobu toho moc nekupujem je ehm pravda, no úprime povedzme si ak prídu zľavy a vyberieme sa na nevinnú prechádzku do obchodov vždy sá nájde niečo málo čo nás dokáže potešiť a hodí sa nám do šatníka alebo len tak do života. Tak to bolo somnou nejak tento február, a našla som ešte niečo čo to celkom zaujímavé čo viem že určite v nasledujúcich prichádzajúcich, jarných dňoch budem nosiť. A keď už sme pri tej jari, aj vy začínate pocitovať ten príjemný síce ešte tenučký teplý vzduch? Myslím ako prišli jarné prázdniny a ako aj odišli zarovno snimi prišiel aj tento vánok ktorý sa čoskoro rozvinie viac *juhú!*. Ako som dnes išla zo školy "s týmto vánkom", tak som spomínala na minulý rok o takomto čase ako som sa už začínala tešiť na Veľkú noc, rozkvitnuté flowers ktoré som každú musela zdokumentovať na foťák a už pomaly to nadšenie na koniec školského roka. No tento rok sa okrem tohoto musím tešiť aj na maturity ojojooj ktoré na mňa čakajú, a už čo skoro sa stretneme face to face! 



Pamätám si že takéto tričká boli štýlove tak v rokoch okolo 2005 kedy som to ešte ako malá mávala často na sebe a teda to čo je na nich to najvýraznejšie a najtypickejšie vlnkované lemovanie sa mi veľmi páčilo lebo som si pripadala ako kvetinka :D Toto tričko stálo približne 5 takže späť do kvetinkových čias za takúto cenu sa oplatí.
/Zara/

Krajky och moje obľúbene! Vykrojené plecia nie su moja špecialita ale hovorím si, veď skúsiť to môžeš hlavne keď je to celé krajkové a za veľmi smiešnu cenu 2,99 ! :D
/Tally-Weijl/





Obyčajné čierné tielko sa vždy hodí napríklad pod priesvitné (krajkové) tričká alebo cez ešte toto chladné počasie pod tričko kedy tieto tielká sú my life savers.
/Zara/

S prichádzajúcou jarou sa zíjdu aj nové sneakers, ja som našla tieto celkom obyčajné so zaujímavými, trblietavými šnúrkami za neobyčajnú cenu 12,99 no pri pokladni bola ešte neobyčajnejšia a to 9,99€!  
Určite ich využijem aj na skateboard ! 
/Zara/



V Ikea som si kúpila biely tanierik, kvetináč z novej jarnej kolekcie a túto krásnu kvetinku Tillandsiu aby som mala nejakú tú rastlinnú spoločnosť v izbe. 




Prajem Vám super štart do nového, už čoskoro marcového týždňa! :) 

















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára