pondelok 13. februára 2017

DIY: Easy LOVE gifts

Juchuchúúú! 
Stalo sa niekedy v tejto krátkej histórii že som dala dva príspevky po sebe ?! Myslím že nie haha. 
Nad týmto príspevkom som rozmýšlala už pár dní len som si ho akosi nevedela dať "dokopy".Tak teda počas dnešných (celkom ničnerobiacich) ôsmych hodín v škole som si rozmyslela čo vymyslím. A teda voilà! Napadlo ma pár rýchlych, predovšetkým ehm áno na poslednú chvílku nápadíkov na zajtrajší deň zaľúúúbencov oh yes Valentine's Day. Samozrejme tieto ideas môžete použiť kedykovľvek len tak z dôvodu že jeho/ju máte radi a milo ich potešiť :). 



1. Sweet jar 
Potrebujeme jednoduchú sklenenú nádobku a sladké dobrútky čo osôbka ktorú ideme obdarovať má rada. Naplníme nádobku uzavrieme a ešte ako takú mini dekoráciu môžeme pridať špagátovú mašličku s odkazom. Ja som použila moje obľúbené z Alici v krajine zázrakov.

2. Coca-Cola 
 Obaja máme celkom radi coca-colu (áno s mierou je to celkom nezdravý drink) a keď je takto v červenom balení super sa hodí na tento zaľúbený day, znovu pridáme mini odkazík čím je to trošku zaujímavejšie a potom si už len spolu štrngnúť (taste the feeeeeeeling).

3. Paper heart 
S týmto srdiečkom som špekulovala už v škole počas poslednej hodiny a je naozaj jednoduché a dá sa použiť na viac spôsobov. 
Kedže návod by na fotkách asi vyzeral zložito tu sa nachádza video kde je to super znázornené :). 

4. Love quote
Potrebujeme rámik, fixku a čo napísať? Super nápadom je ak máte spoločnú obľúbenú pesničku ktorej časť textu môžete napísať, ja som ešte prilepila jedno srdiečko z predchádzajúceho nápadíku.

A to je asi všetko ! 
Enjoy lovely moments ! :) 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára