streda 22. februára 2017

A Day In My Life !

Ahojte ! 
 Ako som tak včera večer rozmýšlala pri listovaní časopisu Emma mi napadol jeden celkom dobrý nápad (heh teda myslím si) na príspevok, ako robí mnoho Youtube people niečo v zmysle že a day with me. Teda ako začnem deň, čo počas neho robím, jem, a ako ho zakončím. Tak teda Let's see ako som prežila prázdninový dnešok Streda 21. Februára 2017 !


1. Wake up and shine!
Dnes som vstávala o 9:00 prvé čo som urobila vypla budík ktorý ma prebral do nového dňa no a následne som na telefóne strávila nasledujúcich 10 minút.
2. Let's move 
Neskôr ako som sa dala dokopy, pyžamo som vymenila za sport wear a hop šup cvičiť! Cvičiť sa mi darí skoro každý deň, už vyše polroka a musím povedať že som stým celkovo spokojná, mám zmysel haha a povedzme si to najlepšie je že máme pri cvičení zo seba dobrý pocit :).
3. Breakfast time 
Po cvičení som si spravila basic raňajky, ovsená kaša s jabĺčkami a škoricou je to rýchle, jednoduché a čo je hlavné, celé doobedie nie som vôbec hladná!
4. Work, work
Čím skôr tým lepšie! Hneď som sa pustila do povinností ktoré na mňa čakali a to teda hlavne veci súvisace so školou, a týmto povinnostiam som sa venovala tiež aj nejaký čas poobede.
5. Cleaning time 

Ako každú stredu je mojou úctihodnou povinnosťou vyčistiť "dom" mojej králičej výsosti čo som teda poctivo vykonala.
Po čistení klietky som si trochu upratala a povysávala izbu, však viete každý deň sa nájde nejaký ten kúsok oblečenia a ktomu ďalšie veci čo sa zídu upratať.
6. Bon appétit 
Oh yes nástava čas obeda, dnes som mala opekané zemiaky s kapustou, cibulkou, hráškom a hríbami.
7. Afternoon chill 

Ako som aj vyššie písala poobede som som si porobila ešte zopár vecí čo bolo treba, brat vyvolával ešte fotografie z Londýna ktoré musím povedať vyšli naozaj super, a neskôr prišli sesternice s ktorými sme sa hrali rôzne hry, kreslili a pozerali sme romantickú rozprávku novú Popolušku.
8. Wafle break
Neskôr som si spravila ešte wafle s medom a ovocím a chvíľku si čítala nového Hercula Poirota od  Agathy Christie.

9. Cinema time
No a teraz už len čakám a čoskoro vyrazíme do kina na film Odysea!
A čo plánujem potom? Ešte chvíľku pobudnúť na sociálnych sieťach pozriem si Anime Sword Art Online, ktoré je moje tretie anime čo pozerám a musím povedať že je to dosť chytlavé :D. A okolo polnoci znovu zalahnem do krajiny zázrakov.

Snáď sa Vám takýto typ príspevku pozdáva :).
A bientôt !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára