nedeľa 4. decembra 2016

FUNKO POP LOVE ♡

Oh Konnichiwa! 
Na tento príspevok som sa veľmi sama tešila kedy ho napíšem heheh. 
Lebo je to niečo veľmi milé, úžasné, malé, roztomilé ach jednoducho Vám chcem predstaviť moju novú  "úchylku" alebo ako by som to nazvala srdiečkovú záležitosť ? Asi hej. A to sú zberateľské figúrky Funko Pop! 
Ja som sa k tomu dostala nejak veľkou náhodu, keď som na instagrame pozerala rôzne fotky a narazila na jednu nemeckú knižkovú blogerku a na svojom profile mala fotky knižiek a týchto figúrok  
tak som ju začala sledovať a následne mi povyskakovali na ponuku ďalší ľudia s touto zberateľkou mániou. No a dlho netrvalo a ako to býva raz začas tak sa zaľúbime do materiálnych vecí :D. 
Nasledoval hard prieskum cez google kde na Slovensku dostať tieto figúrky či teda vôbec sú dostať! 
A úspešne som narazila na stránku www.funtastic.sk . Tak teda jeden augustový slnečný deň som bola tento obchod navštívť v BA a hneď som si obejdnala Alicu v krajine zázrakov čo je môj najobľúbenejší film so far,  a teda tu som si ju aj o 2 týždne prevzala. Tak strašne som sa z nej vytešovala a hovorím si že to bude chcieť asi druhú postavičku ktorú som si obstarala už o 2 týždne na výletíku v Prahe v hračkárstve Hamley's hahah a teda Elsa z Frozen. A potom si hvorím ach to je super už mám dve figúrky a viac mi netreba. 
Ale! 
Prišiel deň 29. 10. 2016 teda moje meniny a od priateľa čo som vôbec nečakala, som dostala Annu z Frozen. A vtedy mi blysla v hlave taká srandovná myšlienka že mám vlastne figúrku z augusta, septembra a teraz z októbra. Žeby to je náhoda alebo naozaj mám zbierať ďalej ? :D 
Tak a teda už o mesiac som si objednala z jednej super stránky ďaľšiu figúrku. 
Figúrky sú väčšinou z rôznych filmov, rozprávok, seriálov, hier, speváci a mnohé známe osobnosti. Existuje ich naozaj veľa a zaujímavosťou je že tieto figúrky zbierajú  ľudia nad 18 rokov :D.

Tak a teda už fotky ako tieto figúrky vlastne vyzerajú ^^.



Wanna join a tea party with cool creatures ? 

Sestry zo zasneženého kráľovstva !

Popoluška z nového filmíku. 

Tak a toto je moja aktuálna kolekcia ktorá či sa bude rozširovať, nechám sa prekvapiť sama sebou čo vymyslím :D.

Očarili aj Vás tieto figúrky? :) 
Prajem pekný zbytok nedeľe 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára