pondelok 5. novembra 2018

UK Moments With My Ladies



Bonjour, 
Je to úžasný a slovami neopísateľný pocit keď máte okolo seba originálných ľudí s ktorými sa môžete  rozprávať či o počasí, pečení, móde, boyfriendovi, cestovaní, učení, práci, zdôveriť sa s pocitmi, problémami, spoločne sa smiať, hádať a plakať, zažívať nepríjemné situácie aj nezabudnuteľné dobrodružstvá, jednoducho prebrať aj celý život. 
Som veľmi šťastná že v živote takýchto ľudí mám. Medzi nich patrí pár úžasných slečien ktoré poznám už nejaký kus života. Spolčne sme zbierali nálepky, little petshop-píkov, nechápali matiku, pozerali horory, piekli špenátové halušky, šmýkali sa po tobogáne, skúšali cigaru, chodili na jarmoky, výletíky, aaaa ešte je toho veľké množstvo! Po strednej škole sme sa ale každá ocitli už na vlastnej, dá sa povedať už viacej dospeláckej ceste. Niekto do práce, niekto na výšku a niekto na výšku ešte ďalej, jednoducho každá sme už odseba nejaký aj kus cesty a času. Ale toto pre nás neznamenal koniec. Po troch aj niečo mesiacoch, (čo bolo naše asi celkové najväčšie odlúčenie) keď som minulý rok išla domov trošku som mala jemné obavy; budeme mať očom?! Sme také isté?! Oujé, áno mali sme sa o čom rozprávať tak isto ako pred 4 rokmi tak aj minulý rok na Vianoce, cez leto a takisto aj pred pár dňami :). 
ÁÁÁNO moje úžasné kamarátky ma prišli navštíviť ^^. 
Nedeľa 28 októbra, som ráno zavčasu vstala, a išla som prvý krát vyskúšať anglikánsku omšu. Nebola nejak špeciál o niečo rozdielna ako rímsko-katolícka (len tak btw). Neskôr som išla na raňajky do Starbucks-u kde som si prebrala celý "itinerár" na nasledujúce dni :D.






 Neskôr som išla domov, napiekla som brownie, nachytala šapmanské, nasadila som si baretku a so širokým úsmevom na tvári som sa vybrala na stanicu počkať slečny. Tak veľmi som sa tešila že keď som ich zazrela vystupovať z vlaku bola som tak jemne šokovaná že sa mi to celé nezadlo reálne; že oni naozaj sem prišli??? :D. Keď sme prišli späť domov dali sme si šampanský dejchánek, prebrali všetko možné a išli do McDonaldu oooou yeees klasika, ževraj im zachutili tunajšie special burgre. Neskôr som dievkám spravila prehliadku kampusu, mojej obľúbenej knižnice a kúsok nočného mesta.

Takéto slovenské dobroty mi kamošky priniesli :3




Večer sme si navarili lahodnú zeleninkovú večeru


No a neskôr ešte večer sme aj so spolubývajúcimi išli sadnúť do pub-u vedľa nás na lahodnú vec "ALE" :D. 
Druhý deň som mala skoro celý školu a veľa povinností tak som slečnám povedala čo sa opatí vidieť a kam nech určite zájdu. No na poobedie som si predsalen povedala, budem rebelka a nepôjdem na poslednú prednášku! Oslávili sme teda moje meniny ktoré som v ten deň mala, a slečny ma prekvapili veľmi milým darčekom, prvý, mladý muž  v mojej Funko koleckii :3.




Nasledujúci deň, som mala celý voľný tak som kamarátkam spravila kompletnú prehliadku mestečka. 

Prechádzky po uličkách 





Kúpili sme si čokoládové lízatka




Navštívili môj obľúbený vintage obchodík 



Išli na obed 


Vytrávili obed





Selfie s katerádou, a slniečkom :3



A pre slečny nastal čas odchodu späť k druhej kamarátku do Birminghamu. No ako čerešničku sme si dali spoločný výlet do Londýna :)
Tu sme si prešli okolie Westministeru, Notting Hill, Picadilly, Soho dali sme si sushi obedík a nastal čas lúčenia. Dali sme si pár príjemných objatí, povedali ahojteee, čauteee, s vedomím že sa znovu čoskoro uvidíme :).
















S kamoškou Luckou sme ešte pobudli v galérii a prebrali kadejaké životné zaujímavosti. Neskôr som ešte skočila so sestrou na horúúúcu čokoládu, poklábosili a navečer som už sadla na vlak, a krásnymi spomienkami už cestovala späť domov.

Aaaa nestačilo mi sushi :D




Mať v živote super kamarátov s ktorými si rozumieme je naozaj poklad, tak si ich naďalej vážme, a s radosťou si užívajme spoločné chvíle :)




Prajem pekný pondelok zatiaľ Ahoj :)

































Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára