utorok 3. októbra 2017

HI THERE, FROM BRITISH ISLAD


No a znova sa stalo to čo sa (povedzme si že už párkrát) stalo, ja som sa tu zabudla ozvať!

First things first, tak teda leto som si užívala naplno a najlepšie akoto šlo a som šťastná tak ako som ho prežila, bolo jedno z tých najkrajších a najspomienkovejších.
No a ako tak leto uletelo priletel (znovu) školský september. No tento o "kúsoček" iný ako každý. Ocitla som sa na univerzite v Anglicku.
Prosím? Ako?
Tak teda akosi som sa tu zjavila a som tu presne už 21 dní!
Prvé 2 týždne boli také zabiehajúce, vybavovanie si lekára, bankový účet, operátor, rozvrh a aj teda zmeny rozvrhu, rôzne uvítacie akcie, workshopy, zaujímavé prednášky na akékoľvek témy, objavovanie mesta a celkovo akosi splynúť a zvyknúť si na nový domov.
No a tento týždeň už naplno študujem.


Foto z druhého dňa, prvé stratenie a hľadanie môjho ubytovania :D


Prvú nedeľu čo som tu prežila unverzita nám vymyslela zaujímavý program. Boli sme rozdelení v týmoch a našou úohou bolo stiahnuť si appku ktorá mala pre nás nachystanú mapu a rôzne úlohy ktoré sme museli spĺňať, napríklad nájsť toto zákutie čo je na fotke a tam spraviť spoločnú fotku pod stromom. Sranda bola tá že nás to všetkých v týme veľmi chytilo a bavilo tak sme sa snažili o výhru ktorú sme aj dostali ! A to poukážka 100 libier do miestneho Burger Shopu ktorú sme hneď večer využili a oslávili výhru :).



Pizza za 1 libru! 


 Objavovanie nového prostredia ^^







Všeličo možné predomnou a ja sa neskutočne teším. 
A preto by som bola rada ako som s nadšenosťou tento blog začínala, pred niečo vyše rokom, s všelijakými dobrodružstvami alebo len takými zaujímavostami z môjho života, som bola dostatočne schopná a juhúúú nadšená sa tu o tomto mojom novom dobrodružstve podieľať. 

See You soon reader ! :) 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára