piatok 23. decembra 2016

Small new in

Bonjour! 
Omg zajtra sú už Vianoce!
Dnešok celý trávim pečením všelijakých drobností, upratovanie, večer balenie darčekov aaa ešte čo sa nájde.
Tak a teda našla som si ešte kúsoček času na takýto piatkový príspevok, aké malé novinky som za tieto posledné týždňe/dni objavila.

Tieto veci bol také spontánne. Pred nejakým časom som sa ocitla v BA s tým cieľom, že idem pohľadať vianočné darčeky, ale povedzme si že neraz to skončí tak keď ideme nakupovať darčeky že skončíme viacmenej s vecami pre seba :D. Ale keď som objavila toto tričko že waaaau Led Zeppelin a tá krásna mašlička akurát k Vianociam heheh. 

/Tričko, mašľa - Forever 21, cukríky akože zuby - Flying Tiger/

Tak tento šál... Tomu sa tak neskutočne vytešujem :3  Užasne teplý, veľký, praktický no jednoducho presne ten typ toho pravého šálu.

/Lidl, áno proste Lidl!/ 

Červený, matný lak joj vyskúšam. Povedala som si. Kúpila som si. 

Delikátna brošňa/prívesok z burzy v starej tržnici v Bratislave kde nájdete množstvo takýchto milých úlovkov.


K tomuto zápisníku sa viaže veľmi zaujímavá, záhadná príhoda ktorú Vám v tejto chvíli rozpoviem...
Našla som raz jeden zápisník v predajni Martinus očaroval ma svojím obalom, Alica v krajine zázrakov (milujem tú rozprávku!). Moje vnútro sa nevedelo rozhodnúť či kúpiť alebo nie tak sa rozhodlo nekúpiť. O týždeň do predajne Martinus zavítam znova s cieľom, že som sa rozhodla si zápisník kúpiť. Po zápisníku ani stopa! Veru že požiadala som slečnu predavačku či by mohla na počítači pozrieť či sa nachádza v tejto predajni, ukazovalo sa že áno a tvrdila že ho tu včera videla a nebol dokonca zaznamenaný ako predaný. Jednoducho sa stratil v záhadných zákutiach Martinusu. Ja si hvorím, vidíš nič nemáš nechávať na poslednú chvíľku ako vždy. Ale! Milá a ochotná predavačka mi navrhla že ho môžu previezť z predajne v Nitre do Bratislavy a veru že stalo sa <3. 
Ja neviem, mohla son sa na nejaký zápisník vykašlať ale keď niečo strašne chceme aj keď je to materiálne tak to jednoducho chceme ! :D 



/Martinus/



Jáj, tak teda ja pokračujem ešte v ostávajúcich povinnostiach a prajem Vám ešte príjemný zbytok piatku ^^ 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára