pondelok 19. decembra 2016

Le gift ideas

Salut my readers!

Už sa nám to zvianočňuje ^^
Od piatku teda od 16tého mám oficiálne prázdniny juhújuhú ! 
A musím povedať že zatiaľ je to celkom všeobecne búrlivé. Mám pocit že všetkého je stále nejak veľa a neviem kde sa tie povinnosti stále berú ale áno sú tu, a musím sa s nimi vysporiadať heheh. 
Tento týždeň ma teda čaká ešte zopár darčekových povinností, a taktiež nejaké tie školské ktorých nám na prázdniny dali celkom veľa ale ale ale, to sa všetko včas zvládne!
A teda konkrétne pri tých darčekových povinnostiach sa zastavíme. 
Ja som ten typ mladej, uponáhľanej ani nevediac z čoho, trošku zamotanej osoby čo si necháva tieto záležitosti na poslednú chvíľku ale úprimne, I'm okay with this. 
Tak a tu je zopár mojich basic typov čím by sme mohli okrem dobrého srdiečka potešiť nejakými milými materiálnymi darčekmi.

1. La parfume 
Tento darček by som povedala že je jeden z tých TOP klasických, nič ním nepokazíme, a samozrejme je ako pre slečny tak aj pre mládencov. 

2. Knižka 


Knižka, znovu univerzálny super darček.
Len treba vybrať správny žáner, druh čo by obdarovaného potešil podľa záujmov/čo má rád, ako ho poznáme teda napríkald niečo sci-fi, prírodovedecké, pečenie, detektívky, knižky o obľúbenej kapele, spevákovi/speváčke a mnoho dalších. 
Ja som momentálne pobláznená do týchto "nových" , klasických, legendárnych rozprávok ktoré sú napísané po anglicky a už len tým, magickým obalom si ju musí človek zaľúbiť :3. 
Nájdeme ich v Panta Rhei alebo tu .





3. Kozmetika 
Sama o sebe nás dámy, určite akýkoľvek malý kúsok poteší.


4. Batoh 
Batoh ako pre slečny tak aj pre mládencov hihi. 
Ja som si v poslednej dobe veľmi oblúbila tieto malé ruxáčiky, ako som si v Londýne kúpila jeden tak ho nosím neustále. Síce áno mám len jeden ale rada by som k nemu pridala ešte kamaráta Je to o kúskoček praktickejšie ako kabelka a super výhoda, robia ich aj v elegantných prevedeniach (toto bolo tak odborne podané :D). 
A taktiež sú celkom jednoducho dostupné napríklad v Bershke, Forever21, Pull&Bear, Zara, Footshop. 






5. Potešujúca maličkosť 
Čokoľvek čo si myslíte žeby mohlo potešiť, aj keď to nemusí byť nič wau.
Plus k tomuto poslednému typu ak si neviete rady že čo, tak odporúčam obchod http://sk.flyingtiger.com/sk-sk kde nájdete naozaj super, užitočné, aj neužitočné a lacné vecičky. 


Hopefully niečo z týchto pár typov inšiporovalo, a ja Vám prajem ešte veľa šťastia ak ste na tom ako ja s nakupovaním darčekov !


See you soon :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára