streda 28. júla 2021

Graduate




 Ahoj, 

Dnes je tu slnečno upršaný deň v Anglicku, také zvláštne júlové počasie 20 stupňov, leje potom svieti slnko a zas leje... ale dobre nebudem tu toľko moanovať o počasí :D.  Chcela by som sa s Vami podeliť o pár príjemných spomienok z Júna.

 Na pár dní som išla späť do Worcester-u, múj druhý Anglický domov <3. Na jar som dostala email že v júni keď už opatrenia budú viac uvoľnené, budeme mať promócie! *yaay* 

Bola to sladká bodka za tromi výnimočnými rokmi počas ktorých som si obohatila myseľ, rozvynula svoj potenciál, stala som sa viac odvážnou a našla pevnejšiu vieru v seba. Asi tak by som môj čas vo Worcestri zhrnula. Jedno spontánne, zo začiatku smutné a riskanté rozhodnutie, ktoré sa stalo úžasným dobrodružstvom. No a momentálne pokračuje -> leto v znamení písania diplomovky haha. 

***

EN

Hi there, 

What a day here today... a bit strange summer weather ! (well not so strange here in England hehe?), storm, sunny and storm again...but ok, I'm not gonna moan about the weather here today :D. I would like to share with you a few lovely moments from June. 

I have taken few days off my dissertation work and made a trip to my second home here in UK, Worcester <3. During spring I have received a pleasing email saying that if the restrictions will be eased in June and it is going to be safe, we are going to have our postponed graduation! *yaay* 

It was a cherry on top after three special years. During this time I have enriched my mind, I have (kinda) found out what direction I want to take in life, I became braver and finally, began to believe to myself. Shortly summed up my time in Worcester. At the start it was one spontaneous, bittersweet, sad and risky decision, but it turned out as a pretty good adventure. And so it continues! -> now writing my master's dissertation haha. 


Zelené krásy Worcestra <3 

***
EN 
Green Worcester <3 


Brunchin' 


Najkrajšia dáma, v ktorej sme mali promócie 

***
EN
The magnificent lady, and that is where our graduation has taken place 


yayayay! 





Foto s mojou tútorkou; špeciálna žena ktorá mi bola akademickou oporou počas troch rokov a zároveň sa stala kamarátkou. 

***
EN 
Photo with my tutor, a very special woman who was my academic support during my three years in Worcester whilst she also become my friend. 


Treba to zajesť! 


Raňajky šampiónov

***
EN
Breakfast made by my lovely Worc friend  


Výlet do dedinky a na kopec Malvern 

***
EN 
Trip to nearby village Malvern & Malvern Hills 




A jeme dál

***
EN 

Good foods & Good moods 



Rozlúčkový dejchánek 

***
EN 
Aurevoir coffee time ! 
































Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára