pondelok 29. januára 2018

Last Days of January



Bonjour,
Január, mesiac prevažne oddychujúci no aj celkom mrazivý ako s počasím tak mám pocit aj so všetkým, tak mi to prišlo že ako keby všetko je nejako zmrazené a prichádza malá predpráprava na jar a menšie prebúdzanie z minulého roka a prebúdzanie sa do niečoho nového, akési rozmrazovanie a hľadanie, objavovanie nových možností.

 Po dlhom čase, som zobrala do ruky pero a ceruzku a niečo nakreslila na papier a hovorím si treba toto začať robiť asi častejšie, pretože sa mi pri tom naozaj dobre uvoľní myseľ a celkovo je to super relax.



Posledné dni boli tak krásne slnečné a prekvapivo aj teplé, cca 11 stupňov, že som si povedala musím, pôjdem, prekonám sa, CHCEM, ísť behať po 2 rokoch! Už mi to aj chýbalo a ten pocit len bežať a popri tom si obzerať prírodu. Tak teda tenisky ktoré som si priviezla v septembri sa v nedeľu dočkali anglickej bežeckej preméry, a na moje očakávanie som odbehla 5km.



Takáto nádhera sa mi naskytla pri nedeľom behu ^^


No a týmto dňom oficiálne začína druhý semester a ja sa už veľmi teším čo prinesie. Dnes večer som mala prvú prednášku a to o celkom zaujímavom čase, 18:15-21:15.  Hovorím si veru no aj som celkom unavená a o takomto čase sedieť v škole a súsetrediť sa možno bude trošku náročnejšie ale predsa keď sa chce zváldne sa čokoľvek, a aj sa stalo, hodina bola naozaj dobrá a prekvapivo aj rýchlo utiekla :D.
Hlavný dôvod prečo som tu je štúdium, a keď sa niečo chce a baví to, tak treba sa tomu venovať naplno všakže. Vo štvrtok ma čaká prvá hodina japončiny na ktorú sa mimoriadne teším a teda tiež ju budem mať v zaujímavom čase 18:15-21:15 (no ja neviem mne to nejde do hlavy snáď tam nezaspím :D).

A takýto krásny pohľad sa mi naskytol dnes poobede.



Enjoy new week ! :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára